SAP Nieuws

Do you want to take Survey - 'Survey Title'?

x
Image

Programma

Tijdens het SAP Big Data Forum ontdekt u hoe u makkelijker innoveert en beter beslist op basis van diepgaande inzichten uit Big Data. Het SAP Big Data Forum biedt een compleet programma dat zowel Business als IT Managers aan zal spreken. Wat kunt u op 10 oktober verwachten? 

Business Tracks

Naast visionaire keynotes over de kansen van real-time ondernemen, maakt u aan de hand van verschillende (klant)cases kennis met organisaties die hun business succesvol transformeren met het SAP Real-Time Data Platform. Wilt u weten wat het SAP Real-Time Data Platform voor úw dagelijkse business kan betekenen? Maak dan uw keuze uit tal van informatieve break-out sessies.

Industry Workshops

In de middag staan er een aantal praktische industry workshop op het programma. U kiest zelf voor de industry die uw interesse heeft: Retail & Consumer Products, Manufacturing, Energy & Resources, Finance, Services en Public.

Tech Track

Bent u vooral benieuwd naar alles wat er onder de motorkap van het SAP Real-Time Data Platform gebeurt? Volg dan het Tech Track en verdiep u een dag lang in alle technische aspecten. Uiteraard kunt u het Business Track en het Tech Track ook combineren.

 

Track

Search