SAP Nieuws

Do you want to take Survey - 'Survey Title'?

x

SAP Big Data Forum 's-Hertogenbosch, 10 oktober 2013

Op 10 oktober 2013 vond het SAP Big Data Forum 2013 plaats.

De bezoekers van het Big Data Forum zijn in één dag op de hoogte gebracht van de belangrijkste ontwikkelingen in Big Data. Welke trends signaleren experts? Welke technologieën zijn voorhanden? Hoe passen toonaangevende organisaties Big Data toe? En hoe kunt u profiteren van de kristalheldere, real-time inzichten uit Big Data?

Was u niet in de gelegenheid om het SAP Big Data Forum te bezoeken of zoekt u aanvullende informatie?


Waarom deelnemen?

Om de paar jaar zet een nieuwe technologie de (zakelijke) wereld op z’n kop. Bestaande ideeën gaan overboord om ruimte te maken voor nieuwe concepten, kansen en mogelijkheden. Big Data is zo'n technologie.

Waarom u dit niet wil missen ›

Programma

Diverse toonaangevende sprekers geven hun visie op Big Data. Maak onder meer kennis met Gartner Research Director Roxane Edjlali en Henry Cook, EMEA Principal Consultant Data Warehousing bij SAP. 

Bekijk het programma ›

Partners

SAP verzorgt het Big Data Forum in nauwe samenwerking met partners die de wereld van Big Data als geen ander kennen. Partners u kunnen helpen om de waarde van Big Data maximaal uit te nutten. 

Maak kennis met onze partners ›

Voor business én IT

Tijdens het SAP Big Data Forum ontdekt u hoe u makkelijker en beter beslist op basis van kristalheldere inzichten uit Big Data. Het SAP Big Data Forum biedt een boordevol, inspirerend én inhoudelijk programma dat zowel de business als IT aanspreekt.