SAP
Děkujeme


SAP NOW Prague

Cesta k inovaci

 

Sály B1+B2
Příchod & Registrace
60 min
Time: 8:30 AM-9:30 AM
15
Room: Sály B1 + B2
Speaker: Hana Součková
Language:

Hana Součková - Přivítání na konferenci
15 min
Time: 9:30 AM-9:45 AM
15
Room:
Speaker: Hana Součková
Language: CZ

Tomáš Bábek - Winning spirit, continuous innovation, business disruption & leadership
30 min
Time: 9:45 AM-10:15 AM
15
Room: Sály B1 + B2
Speaker: Tomáš Bábek
Language:

Winning spirit, continuous innovation, business disruption & leadership

Petr Beneš - UP INTO THE CLOUDS! Acceleration economy: No break to brake down | 6D
30 min
Time: 10:15 AM-10:45 AM
15
Room: Sály B1 + B2
Speaker: Petr Beneš (TBC)
Language: CZ

Digital revolution & optimization, technology vs. humanity, permanent transformation in acceleration economy times.

Daniel Holz - Cloud as the innovation accelerator | Google
30 min
Time: 10:45 AM-11:15 AM
15
Room: Sály B1 + B2
Speaker: Daniel Holz (TBC)
Language: ENG (tlumočeno)

Cloud as the innovation accelerator, common SAP+Google showcase

Panelová diskuze
60 min
Time: 11:15 AM-12:15 PM
15
Room: B1+B2
Speaker: Hana Součková, Petr Beneš, Daniel Holz, Tomáš Bábek
Language: Cz + ENG (tlumočeno)

Obědový raut
75 min
Time: 12:15 PM-1:30 PM
15
Room: Foyer
Speaker:
Language:

8:30 AM
8:45 AM
9:00 AM
9:15 AM
9:30 AM
9:45 AM
10:00 AM
10:15 AM
10:30 AM
10:45 AM
11:00 AM
11:15 AM
11:30 AM
11:45 AM
12:00 PM
12:15 PM
12:30 PM
12:45 PM
1:00 PM
1:15 PM
1:30 PM
Sál B1 - Plánování cesty transformace - Jak začít
Martin Ohlídal, Jan Šťastný - Transformační prokrastinace, aneb jak začít? | Deloitte
25 min
Time: 1:30 PM-1:55 PM
15
Room: Sál B1
Speaker: Martin Ohlídal, Jan Šťastný
Language: CZ

Na co nezapomenout při rozhodování o budoucí IT transformaci? Jaká rozhodnutí stojí před Vámi? Kterým směrem se rozhodně vydat nechcete? Dá se změřit přidaná hodnota takové iniciativy? V Deloitte řešíme i technologické projekty jako kompletní business transformace. Naše zkušenosti s tématem přípravy SAP transformačních projektů Vám rádi předáme nejen v této prezentaci.

Jiří Přibyslavský, Nikola Přikrylová - SAP RISE initiative - transformation as a service | SAP
75 min
Time: 1:55 PM-3:10 PM
15
Room: Sál B1
Speaker: Jiří Přibyslavský, Peter Mravčák, Norbert Hanuska, Vladimír Heřt
Language: CZ

• Představení koncepce RISE with SAP • Business process intelligence • Business technology platform aneb Buďte Technologicky Připraveni. • Transformace prostředí SAP systémů, případová studie

Radek Bastl - Případová studie: Standardizace ERP systému v obchodní společnosti | Mibcon
25 min
Time: 3:10 PM-3:35 PM
15
Room: Sál B1
Speaker: Radek Bastl
Language: CZ

Implementace SAP S/4HANA Cloud pro společnost EP Commodities a.s. Výchozí situace zákazníka, důvody změny ERP systému a zkušenosti a nástroje pro podporu projektu nasazení.

Coffee break
40 min
Time: 3:35 PM-4:15 PM
15
Room: Foyer
Speaker:
Language:

Sál B2 - Transformace v procesu - Jak růst
Zdeněk Křížek - Zavedení moderního HR systému do pivovarnické skupiny ASAHI | Asahi
25 min
Time: 1:30 PM-1:55 PM
15
Room: Sál B2
Speaker: Zdeněk Křížek
Language: CZ

Projekt přechodu na moderní cloudový HR systém SAP SuccessFactors jak z různých lokálních systémů, tak i ze SAP HCM ve společnosti Asahi, jehož cílem bylo zavedení jednotného systému pro rozvoj hlavních HR procesů, jejich sjednocení napříč jednotlivými pobočkami v zemích EU a dosažení celkového zvýšení efektivity v práci s lidskými zdroji. Jednalo se o zjednodušení technologického prostředí, automatizaci HR procesů a snížení manuální práce, které nabídlo zaměstnancům i uchazečům o práci lepší uživatelskou zkušenost a další výhody.

Marco Palleti - Digital Continuity for Manufacturing New Era | Accenture
25 min
Time: 1:55 PM-2:20 PM
15
Room: Sál B2
Speaker: Marco Palleti
Language: ENG

Exploring how modern architectures and cloud-based solutions are helping manufacturers gain a single “source of truth” from the shop-to-top floor and create the “closed-loop” of Digital Continuity to overcome the traditional challenges of siloed manufacturing operations.

Michal Fedorko, Tomáš Straka - Monetize Your Commerce and Improve Customer Engagement | Actum Digital
25 min
Time: 2:20 PM-2:45 PM
15
Room: Sál B2
Speaker: Michal Fedorko, Tomáš Straka
Language: CZ

Jan Vajgant - Využijte data na maximum aneb analytika v 21. století | NTT DATA
25 min
Time: 2:45 PM-3:10 PM
15
Room: Sál B2
Speaker: Jan Vajgant
Language: CZ

Poslední roky nám ukázaly, jak je pro společnosti nutné pružně reagovat na změny. K tomu je nezbytné umět pracovat s daty, získávat z nich cenné informace a na jejich základě přijímat správná rozhodnutí. Inteligentní software vám usnadní rozhodování a podpoří váš business.

Zdeněk Pytlíček, Tomáš Dub - Elektronická komunikace s dodavateli ve společnosti GasNet – snadno a rychle | con4PAS
25 min
Time: 3:10 PM-3:35 PM
15
Room: Sál B2
Speaker: Zdeněk Pytlíček, Tomáš Dub
Language: CZ

Společnost GasNet se rozhodla, v rámci přechodu na ERP systém S/4HANA CLOUD, pro digitalizaci dodavatelsko-odběratelských vztahů cestou moderního cloudového řešení SAP Business Network, které nabízí intuitivní prostředí pro dodavatele bez nároku na IT infrastrukturu. V rámci implementace byla provedena integrace prostředí SAP Business Network se SAP S/4HANA Cloud prostřednictvím SAP Ariba Commerce Automation.

Sál B3 - Technologická relace
Ján Chovanec - SAP - Security specifics of cloudification | SAP
25 min
Time: 1:30 PM-1:55 PM
15
Room: Sál B3
Speaker: Ján Chovanec
Language: CZ

Evžen Mayer - Fiori Launchpad v cloudu jako centrální přístupový bod | KCT Data
30 min
Time: 1:55 PM-2:25 PM
15
Room: Sál B3
Speaker: Evžen Mayer
Language: CZ

SAP Launchpad Service jako přístupový bod pro Vaše aplikace aneb jak na to technicky.

Ondřej Mlček, Michael Evans - HXM - Workzone and SAP Store for Success Facotrs | SAP
40 min
Time: 2:25 PM-3:05 PM
15
Room: Sál B3
Speaker:
Language: CZ

Peter Mravčák - Technology challenges of landscape transformation from on-premise to (hybrid) cloud | SAP
25 min
Time: 3:05 PM-3:30 PM
15
Room: Sál B3
Speaker: Peter Mravčák
Language: CZ

1:30 PM
1:45 PM
2:00 PM
2:15 PM
2:30 PM
2:45 PM
3:00 PM
3:15 PM
3:30 PM
3:45 PM
4:00 PM
4:15 PM
Sál B1
DemoJam - Dream world in the cloud
90 min
Time: 4:15 PM-5:45 PM
15
Room: Sál B1
Speaker:
Language: CZ

Ondřej Skřehota | Brighten Digital, Dušan Pavlík, Tomáš Foltýn | EFFIIS, Petra Kostelanská | Deloitte, Asja Bahor | Deloitte, Tomáš Koś | PwC, Eva Hlaváčová | PwC, Adam Nekola | Mibcon

Večerní raut
60 min
Time: 5:45 PM-6:45 PM
15
Room: Foyer
Speaker:
Language:

Večerní program - Vystoupení kapely Monkey Business
75 min
Time: 6:45 PM-8:00 PM
15
Room: Sál B1
Speaker:
Language: CZ

4:15 PM
4:30 PM
4:45 PM
5:00 PM
5:15 PM
5:30 PM
5:45 PM
6:00 PM
6:15 PM
6:30 PM
6:45 PM
7:00 PM
7:15 PM
7:30 PM
7:45 PM
8:00 PM
8:15 PM
8:30 PM
8:45 PM
9:00 PM
9:15 PM
9:30 PM
9:45 PM
10:00 PM
10:15 PM
10:30 PM
10:45 PM
11:00 PM
Contact Form