SAP

Ride the Change


Váltsa a tudást tettekre!

 

 


Quick Assessment

 

Értékelje a változásra való felkészültségét, és kapja meg személyre szabott ajánlását.


A változás új dimenziója - Fókuszban az ember

 

 
Minden változás számos lehetőséget kínál. Az átalakítás akkor lesz sikeres, ha minden munkatársat a lehető legjobban bevonnak a folyamatba, és megfelelő oktatásban részesülhetnek.
Az alkalmazottai számára nyújtott előnyök:
- A folyamatba bevont munkavállalók a kezdetektől motiváltak, és támogatják a változást (ún. change maker)
- A képzett munkatársak célzottabban kamatoztathatják tudásukat, ami a gyorsabb siker kulcsa.
 
Épp mint szörfözéskor, az elméletben tanultakat könnyebben tudja tettekre váltani,
a hullámokat hamarabb elkaphatja, és tovább élvezheti
–  akár egy csodálatos hullámlovagláskor - RIDE THE CHANGE!
További információk
Change Assessment

 

Értékelje a változásra való felkészültségét, és kapja meg személyre szabott ajánlását. Egy eszközzel támogatott felmérés végigvezeti Önt az üzleti átalakulás legfontosabb szempontjain. Az eredményeket ezt követően megbeszélheti egy SAP-tanácsadóval.

Változásmenedzsment az SAP-projektekben

Ismeretlen rendszerek, új folyamatok, teljesen más munkamódszerek: az SAP bevezetése elbizonytalaníthatja a felhasználókat. Ezért a Változáskezelés döntő fontosságú minden IT-projekt sikerében.

 

Change Management and Cloud Mindset

A felhőalapú, digitális SAP-platformra való áttérés nem csak az innovatív funkciókról szól. Pontosan mi is ez a "felhős gondolkodásmód", és hogyan befolyásolja a tanulást és a változásmenedzsmentet?

 

 

Education Newscast

 

Az Education NewsCast a vállalati tanulási és oktatási témák híreit, trendjeit és alapjait tárgyalja. Olyan szakértőkkel beszélgetünk, akik megosztják tapasztalataikat és szakértelmüket a tanulás és fejlesztés terén a vállalatukban, egyetemeken vagy közintézményekben.

 

 

Deep Transformation Insights

Holisztikus, adatvezérelt megközelítés, amely eszközt ad a változásmenedzser kezébe, hogy objektív áttekintést kapjon programja felhasználóinak (üzleti felhasználók/kulcsfontosságú érintettek stb.) változtatási hajlandóságáról.

 

 

 

Change Maker Webcasts

 

Az SAP Training and Adoption által szervezett Change Maker webcast sorozatban megtudhatja, hogy miért kulcsfontosságú az alkalmazottak képzése és felhatalmazása minden üzleti átalakulásban. Továbbá, hogyan válhatnak az alkalmazottai az SAP S/4HANA-val való munka szakembereivé és a tanácsadóknak már most tudniuk kell.

Contact Form