SAP
SAP HR Day

 

Reimagine HR: Trends & Best Practices

 

25 Septembrie 2018, OKcenter București

Odată cu dezvoltarea tehnologică, digitalizarea proceselor de HR devine tot mai greu de ignorat. Fie că este vorba despre utilizarea unor canale de recrutare noi, implementarea unor tehnologii moderne care sunt disponibile în piață sau de automatizarea proceselor de lucru, digitalizarea activităților din domeniul resurselor umane este fără îndoială una dintre cele mai importante tendințe în prezent și nu poate fi ignorată.

 

Indiferent că vorbim despre o multinațională cu mii de angajați sau despre o afacere la început de drum, resursa umană este la fel de importantă.

 

Lumea muncii s-a schimbat: organizațiile concurează pentru a atrage talente, angajații sunt copleșiți, iar productivitatea rămâne o provocare. Pe măsură ce munca evoluează radical în secolul 21, iar digitalizarea perturbă cele mai multe industrii tradiționale, devine din ce în ce mai evident că, viteza transformării este esențială pentru a genera impact și avantaj competitiv.

 

Vă invităm marți 25 septembrie la evenimentul SAP HR Day – Reimagine HR: Trends & Best practices. Aflați cum:

  • puteți crea și dezvolta o experiență plăcută de HR pentru angajații dvs.
  • puteți crea o strategie de atragere și recrutare a celor mai buni angajați 
  • se pot evalua obiectiv capabilitățile și performanțele angajaților 
  • se pot instrui și dezvolta angajații pentru a-și construi un plan de carieră pe termen lung care să contribuie la atingerea obiectivelor strategice în companie
  • puteți implementa/migra către o soluție cloud de HR și care sunt implicațiile unui astfel de proiect
  • puteti extinde soluțiile de HR existente pentru a aduce mai multă valoare proceselor interne