SAP
Webinar - Soluții HR digitale cu preț fix SAP SuccessFactors

 

Provocări vs. Soluții actuale

8 Noiembrie, 15:00 hrs

 

Indiferent că vorbim despre o multinațională cu mii de angajați sau despre o afacere la început de drum, resursa umană este la fel de importantă.

 

Dincolo de planul de afaceri, diferența o fac întotdeauna oamenii care lucrează într-o organizație, fie că vorbim despre top management, manageri și lideri, fie despre salariații de la baza ierarhiei. Considerăm că noi noile tehnologii au dus la transformarea departamentului de HR, în contextul diversității actuale a proceselor și a forței de muncă. Astfel, alinierea obiectivelor angajaților la strategia companiei trebuie să se realizeze folosind instrumente și tehnologii adecvate.


Aflați cum puteți crea o strategie de atragere și recrutare a celor mai buni angajați, cum se pot evalua obiectiv capabilitătile și performanțele angajaților și nu în ultimul rând cum se pot instrui și dezvolta angajații pentru a-și construi un plan de carieră pe termen lung care să contribuie la atingerea obiectivelor strategice în compania dvs. folosind SAP SuccessFactors Quick Start, o abordarea diferită, ce vă oferă o soluție inteligență, dar în același timp simplă.

 

SAP împreună cu tts Consulting vă oferă o suită de soluții SAP SuccessFactors Quick Start, ce cuprinde cinci module: Recruiting, Performance and Goals, Learning, Success and Development și Compensation, ce va pun la dispoziție un start rapid și fără complicații, o implementare rapidă în 3-4 săptămâni, soluții standard ușoare, un timeline ușor de implementat și o bază excelentă pentru viitoarele proiecte cât și costuri calculabile și riscuri scăzute. Toate acestea pe termen lung contribuind la atingerea obiectivelor strategice în compania dumneavoastră.

 

SAP SuccessFactors Quick Start - Module si beneficii
Return to top

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta:

Email: nicoleta.doroftei@sap.com

Telefon: 0745 576 912