SAP
Explore the Future of Work

 

Cum transformă tehnologia Managementul Resurselor Umane

#HumanRevolution

 

18 Aprilie, Maison 13, București

Oamenii sunt în centrul revoluției digitale. Nu putem discuta despre o #HumanRevolution fără a vorbi despre oameni. Ei sunt cei ce fac diferența dintre o companie de succes și una mediocră, iar Resursele Umane au puterea de a aduce la viață un proiect de transformare digitală.

 

Haideți să explorăm împreună viitorul loc de muncă din cadrul organizației tale – The Future of Work!

 

Pe măsură ce lumea devine mai complexă, automatizată și digitalizată, companiile sunt nevoite să se modernizeze rapid și să se reinventeze constant.

Modul în care lucrăm se schimbă și este influențat de:

- Inovațiile tehnologice

- Schimbările piețelor comerciale

- Deficitul tot mai mare de competențe

- Un bazin de forță de muncă global și din ce în ce mai divers

- Răspunsurile autorităților guvernamentale la aceste schimbări

 

Ce impact au aceste schimbări atât din perspectivă umană, dar și din punct de vedere tehnologic? Cum transformă aceste schimbări strategiile de HR & IT ale organizațiile tale?

 

În cadrul evenimentului vom discuta despre?

- Ce măsuri aplică organizațiile pentru a dezvolta o forță de muncă agilă, capabilă să progreseze într-o lume aflată într-o continuă schimbare

- Cum domeniul Resurselor Umane trebuie să se reinventeze pentru a face față schimbărilor interne cauzate de noile așteptări ale angajaților privind munca și cariera, dar și a celor externe datorate modificărilor mediului de business și a pieței muncii la nivel global

 

O atenție deosebită va fi acordată în cadrul evenimentului discuțiilor referitoare la cele mai importante tendințe în viitorul locului de muncă, folosind exemple specifice care ilustrează măsurile pe care companiile le pot lua acum pentru a fi pregătite pentru viitor.

 

Join us, 18 Aprilie 2019!