SAP
SAP Academic Community Conference
Iberoamerica
2021
October 27 & 28, Wed & Thu

Welcome!

 

Join faculty from the all Latin America, Spain and Portugal to hear innovations in teaching, including high impact practices for integrating SAP into the classroom, incorporate the latest technology developments into curriculum & blended learning resources for successful classroom use.

 

.
AGENDA

 

Welcome to our Event Agenda!

 

Here you will find the details of the sessions on the agenda.

 

Moreover, one hour after start of the event and during the whole event until one hour after the end of the event, on 27 & 28 October, you are welcome to join gather.town and e-meet with those academics from Iberoamerica interested in networking.

 

Day/Time(CET) Panel Panel details Speaker Duration Language

Oct 27

15:00-15:30h 

Welcome & SAP University Alliances updates   María Calzada de Neumann, SAP & Dr. Katharina Schaefer, SAP 30 min       English

Oct 27

15:30-16:00h

SAP Academic Board Iberoamerica (ABI) Updates   Prof. Rafael Monterde, Universidad Politécnica de Valencia, ES & ABI members 30 min Spanish

Oct 27

16:00-17:00h

ERPsim Logistics Sustainability: presentation and hands-on experience  

Sérgio de la Cruz, HEC Montreal, CA

Prof. Efrain Andres Roa Gonzales, Universidad del Rosario, CO

Prof. Eddy Armas, Universidad de Las Américas, EC

60 min Spanish

Oct 27

17:00-17:15h

BREAK   - 15 min -

Oct 27

17:15-18:15h

Sustainability Journey with a Customer  

Marcele Andrade, SAP Brazil

Henrique Paes de Carvalho, Grupo Votorantim

60 min Portuguese

Oct 27

18:15-20:15h

 An introduction about the universe of www.gather.town and join it!   Networking with academics from SAP University Alliances - Spanish
XXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXX XXXXX XXXXXXXXXXXXX XXXXX XXXXX

Oct 28

15:00-16:00h

Cases of Qualtrics in the Academic World  

Felix Ortega-Mohedano, Universidad de Salamanca, ES

Prof. Margarita Orozco Gomez, TEC Monterrey, MX

60 min Spanish

Oct 28

16:00-17:00h

The Escape Game using SAP Analytics Cloud   Clotilde Demeyer, SAP 60 min English

Oct 28

17:00-17:15h

BREAK   - 15 min -

Oct 28

17:15-18:15h

SAP Next-Gen Projects: Experience and best practices of working with SAP technology, real customer challenges and students at the University   Prof. Oscar Javier Avila, Universidad de los Andes, CO & Prof. Tassiana Rugoni de Campos, FIAP, BR 60 min Spanish & Portuguese

Oct 28

18:15-20:15h

Join www.gather.town   Networking with academics from SAP University Alliances - Spanish
Join the conversation
#SAPNEXTGEN #SAP Join in the conversation
Contact Form