SAP
Consumer Products: Winning at the shelf with SAP Sales Cloud

Wednesday 18 May 2022
09:00 am WAT
10:00 am SAST
11:00 am EAT
Deliver exceptional sales experiences in retail
Why Attend?
Phasellus a metus ut magna consectetur tempor. Nunc pellentesque id ipsum eu aliquet. Suspendisse maximus bibendum nibh in tristique.Phasellus a metus ut magna consectetur tempor. Nunc pellentesque id ipsum eu aliquet. Suspendisse maximus bibendum nibh in tristique.
Welcome Video

Lorem ipsum et

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.

Presenters

Mauris dui nisi, aliquam sit amet egestas non, elementum eu ex. Nam quis commodo purus, vel varius felis. Aliquam erat volutpat. Nulla bibendum metus vel massa ultrices, et tristique magna lobortis. Cras urna tortor, mollis a dui a, ultrices porta arcu.

Presenter 1
Job Title
Company Name
Presenter 2
Job Title
Company Name
Presenter 3
Job Title
Company Name
Sponsors

Donec sapien tortor, ornare luctus tempus nec, tincidunt tempor enim. Nullam ac est pulvinar, viverra ligula vitae, faucibus lorem. Pellentesque est quam, auctor a pretium quis, ullamcorper facilisis magna. 

Join the conversation
#SAPPHIRENOW    #ASUG2020 Join in the conversation
video popup close button
Contact Form
Close Hospitality Popup